Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2017

Eκπαιδευτικό πρόγραμμα του Scientix για εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να γίνουν Scientix Ambassadors

Το Scientix διοργανώνει την τρίτη σειρά των εκπαιδευτικών μαθημάτων Scientix Ambassadors,  για καθηγητές STEM που ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της ομάδας Scientix Teachers ‘Panel που θα λειτουργεί μέχρι τον Ιανουάριο του 2019.

Ο κύριος στόχος του μαθήματος είναι να εισαγάγει τους εκπαιδευτικούς στα εργαλεία και την πρακτική του Scientix, αλλά και να βοηθήσει τους καθηγητές STEM από όλη την Ευρώπη, να αποκτήσουν τις πληροφορίες και να αναπτύξουν δεξιότητες και ικανότητες που μπορούν να συμβάλουν στην επαγγελματική τους ανάπτυξη.

Το διαδικτυακό μάθημα είναι δωρεάν και η τρέχουσα σειρά θα πραγματοποιηθεί από 02 Οκτωβρίου έως 04 Δεκεμβρίου 2017. Οι διαθέσιμες θέσεις  για αυτή την σειρά των μαθημάτων θα είναι 300 και οι συμμετέχοντες θα επιλεγούν από όσους έχουν συμπληρώσει την παρακάτω φόρμα  (λαμβάνοντας υπόψη την σειρά υποβολής αιτήσεων και της δίκαιης κατανομής  συμμετεχόντων ανά χώρα).

Πηγή:  https://edu.ellak.gr/2017/09/01/ekpedeftiko-programma-tou-scientix-gia-ekpedeftikous-pou-epithimoun-na-ginoun-scientix-ambassadors/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου