Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

5ο Πανελλήνιο Συνέδριο eTwinning

5ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τα συνεργατικά προγράμματα
στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

«Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στα συνεργατικά σχολικά προγράμματα»
 Ιωάννινα 23, 24, 25 Νοεμβρίου 2018


Η Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης eTwinning σε συνεργασία με το ΙΤΥΕ "Διόφαντος" και την Ελληνική Ένωση για την αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση, συνδιοργανώνουν το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο eTwinning με διεθνή συμμετοχή «Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας, της Επικοινωνίας και της ανοικτότητας στα συνεργατικά σχολικά προγράμματα». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 25 Νοεμβρίου 2018, στα Γιάννινα, με τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες, είτε ως σύνεδροι, είτε ως εισηγητές, δίχως κόστος εγγραφής.

Το συνέδριο απευθύνεται σε κάθε εκπαιδευτικό, ανεξαρτήτως γνωστικού αντικειμένου και βαθμίδας εκπαίδευσης, ο οποίος επιθυμεί αφενός, να αξιοποιήσει τις Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνίας στην εκπαιδευτική διαδικασία και αφετέρου, να προωθήσει τη σχολική συνεργασία σε Ευρωπαϊκό, Διεθνές και Εθνικό επίπεδο παράλληλα με το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+.

Το επίσημο hashtag του συνεδρίου είναι #etwinconfgr ενώ στη σελίδα του συνεδρίου στο Facebook  μπορείτε να δηλώσετε ότι θα παρευρεθείτε, καθώς επίσης να προσκαλέσετε φίλους σας στην εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου